Leona830

Věk: 46

Kraj: Karlovarský

Ráda poznám nezadaného muže 45 - 55 let... kamaráda a přítele na procházky, povídání, prostě chlapa pro život, časem společné bydlení uvítám. mám ráda přírodu, zahrádku, práci venku na zahradě atd . Jsem z vesnice.
Kraj: Karlovarský

Odeslat na: Leona830

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Zkusím štěstí

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Thilde110

27

Ráda se pěkně oblékám, ráda se o sebe starám a ráda bych si našla chlapa, který to ocení a bude si mě hýčkat a ano, i malinko rozmazlovat 😊 Věř mi, umím být hodně vděčná a nebudeš litovat
Kraj: Jihomoravský

Stanislava849

37

Hledá se parťák do fitka, na běhání, plavání, kolo a třeba i brusle 😊 A když si pořádně protáhnem těla sportem, co pak ? Já bych věděla, chceš to říct ?:)
Kraj: Karlovarský

Bohuslava636

43

Dost času trávím v práci a najednou jsem si všimla, že už jsem z mého okolí jediná svobodná a jsem vlastně workoholik… Nechci takle zestárnout, takže se mě zmocnila panika, že potřebuju najít chlapa :D tak co, jsi tady ?
Kraj: Moravskoslezský

Yasmin905

20

Je mi teprve 20 let, ale ráda bych se ponořila do pěkného trvalého, pevného vztahu. Nevím jak to přesně popsat, ale vztahy na pár týdnu mě nebaví, chci už prostě poznat toho pravého
Kraj: Středočeský

Venus849

64

Rád bych poznal fajn ženskou, která má urovnané životní priority a má na život správný úhel pohledu. Nehledám v žádném případě šedou myšku v koutě, ale ženu, která má svůj vlastní názor a stojí si za ním. utopie?
Kraj: Olomoucký

Marie134

49

Hledá se postrádaný jedinec k vytvoření druhé poloviny nového vztahu založeného na vzájemně úctě, toleranci, empatii, slušnosti, humoru a pohodě. Překážky se lip preskakuji ve dvou. Kila ani cm navíc nevadí.

June379

50

Inzerát jsem si nikdy nedávala, takže moc nevím, co se ode mě čeká, že napíšu. Asi jen to, že hledám chlapa do pohody a nepohody, že bych o sobě řekla, že jsem fajn a že budu ráda, když mi napíšeš
Kraj: Vysočina

Klara185

45

Ráda bych poznala inteligentního, veselého, milujícího chlapa se smyslem pro humor. Upřímnost je u mě na prvním místě. Okolí Brna.
Kraj: Jihomoravský