Janne237

Věk: 28

Kraj: Královéhradecký

Ahoj, jsem Jana. Dost jsem dříve cestovala, ale díky době, jaká je, se nehnu z ČR. Ale tady se dá přeci cestovat taky. Hledám parťáka na cesty po České Republice.
Kraj: Královéhradecký

Odeslat na: Janne237

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Zkusím štěstí

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Nicoline135

37

Ráda se seznámím s pohodovým klukem, mužem optimistickým. Sportovně založeným, který má smysl pro humor, čas na partnerku a má rád děti.

Heidi656

39

Vdaná, krásná, téměř čtyřicítka (173 cm, sportovní postava) hledá sympatického muže na občasné vytáhnutí z rodinného stereotypu. Sem tam nějaký výlet, vínko, kafe a co bude dál se uvidí.
Kraj: Karlovarský

Drahomira389

44

Léto je za dveřmi a s létem musí přijít i letní láska. Já jsem se letos rozhodla, že to nenechám náhodě a tak mi prosím napiš, ať se na tu letní lásku můžeme společně připravit 😊 Simi
Kraj: Ústecký

Mira506

35

Krasu dokonalost nehledam hledam vazne seznameni vztah založený na duvere pochopeni toleranci lásce. Hledam muze ktery uz nechce byt sam a ma vse vyresene muze 36-47 let. Pokud mas zajem ozvi se treba to vyjde...
Kraj: Středočeský

Lubomira252

20

Nikdy jsem se ještě nezkoušela seznámit přes seznamku, ale všechno je jednou poprvý, že? No myslím, že jsem obyčejná holčina, co hledá stejně obyčejného a normálního kluka.

Ebba142

38

Najdu přítele, kamaráda docela obyčejného chlapa bez parametrů? Na procházku, na výlet, k vodě nebo na dovolenou a tak.. Nehledám milence na jeden den v týdnu ani chlapa který se bude vracet k rodině.
Kraj: Liberecký

Bohuslava636

43

Dost času trávím v práci a najednou jsem si všimla, že už jsem z mého okolí jediná svobodná a jsem vlastně workoholik… Nechci takle zestárnout, takže se mě zmocnila panika, že potřebuju najít chlapa :D tak co, jsi tady ?
Kraj: Moravskoslezský

Ludka147

46

Jaká jsem a co hledám? Jsem praštěná, veselá, nechovám se na svůj věk, nerespektuju pravidla, nejednám podle konvencí :D A co hledám ? no tak přesně chlapa, který hledá ženskou jako jsem já
Kraj: Pardubický