Drahotina335

Věk: 30

Kraj: Středočeský

Věřím, že upřímnost, tolerantnost a respekt patří k základním charakterům správného muže. Vlastně jsem zastánce toho, aby se při oslovení ženy díval muž do ženských očí, ale to bychom se museli všichni zastavit...Momentálně hledám muže, který pro začátek bude tolerovat a respektovat kamarádství.
Kraj: Středočeský

Odeslat na: Drahotina335

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Zkusím štěstí

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Lil657

30

Nejsem žádný zvrhlík a hledám fajn holku na pokec a výměnu písmenek. Rád hraju fotbal, PS5, zajdu do kina, víc asi po sms.
Kraj: Pardubický

Izabela898

47

Ahoj, 47/170, hledam prima chlapa s laskou k cestovani, smyslem pro humor. Nehledam pana, ktery hleda tichou, klidnou a skromnou. Hledam muze, ktery je sebevedomy, mily a umi se chovat. Nabizim uroven, legraci, ale take smysl pro zodpovednost a fair play.
Kraj: Královéhradecký

Katarina474

?

Miluju svou práci, ale také miluju, když miluju a jsem milována. Ráda bych to nějak skloubila a našla si chlapa, co bude tolerovat můj workoholismu a bude mě i tak mít rád
Kraj: Plzeňský

Leona378

57

Život mi ukázal to dobré, i to horší, naučil mě se smát i plakat, naučil mě šetřit , ale také si užívat. Naučil mě toho hodně, ale to nejvíc so mě naučil je to, že bez lásky nejde nic. Najdu ji ?
Kraj: Liberecký

Marie134

49

Hledá se postrádaný jedinec k vytvoření druhé poloviny nového vztahu založeného na vzájemně úctě, toleranci, empatii, slušnosti, humoru a pohodě. Překážky se lip preskakuji ve dvou. Kila ani cm navíc nevadí.

Anezka231

20

Ahoj, našel by se tu fajn kluk nejlépe z Královehradeckého kraje ve věku 19-24, na psaní si/seznámení a časem třeba i víc, hlavní je aby mu nezáleželo tolik na vzhledu a kterému by nevadilo že jsem obyčejná holka. Je mi 20, budu ráda pokud mi nějaký pohodoví kluk napíše.
Kraj: Královéhradecký

Ailin241

31

Dobrý den, ahoj 😊 Nedávno jsem se rozešel s přítelkyní, ale nechci dny a večery trávit sám. Na druhou stranu se nechci vázat, takže kdyby tady byla holka, žena, která to má stejně a ráda by teď poznala spíš kámoše, ať mi prosím napíše

Anna738

26

Jsem Bára, mám moc ráda turistiku a ráda bych se seznámila se zapáleným turistou jako jsem já. Můžeme vyrazit pěšky, na kole, v zimě na běžky, fantazii se meze nekladou
Kraj: Středočeský