Marion379

Věk: 40

Kraj: Karlovarský

Hledám rozumného a pohodového muže do 44 let, nekuřáka, pro vážný a dlouhodobý vztah založený na lásce, důvěře, respektu a komunikaci. Být si oporou, spolehnout se na druhého, sdílet spolu radosti i starosti života a rodinný život.
Kraj: Karlovarský

Odeslat na: Marion379

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Zkusím štěstí

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Jam238

29

James jméno mé. Dlouho jsem žil v zahraničí, ale teď jsem v Čechách a rád bych tady poznal fajn holku do nepohody

Amanda934

34

Bez mučení přiznávám, že miluju jídlo, že si ho užívám a vyhledávám dobré restaurace. Našel by se tady někdo, kdo by se ke mně připojil ?
Kraj: Hlavní město Praha

Heidi656

39

Vdaná, krásná, téměř čtyřicítka (173 cm, sportovní postava) hledá sympatického muže na občasné vytáhnutí z rodinného stereotypu. Sem tam nějaký výlet, vínko, kafe a co bude dál se uvidí.
Kraj: Karlovarský

Klara185

45

Ráda bych poznala inteligentního, veselého, milujícího chlapa se smyslem pro humor. Upřímnost je u mě na prvním místě. Okolí Brna.
Kraj: Jihomoravský

Fany712

34

Zdravím, tady Fanda z malé vesnice, kde nemohu přiznat svou orientaci. Že mě lákají muži vím už dlouho, ovšem odvahu jsem sebral až teď a rád bych se seznámil s chlapem, kterého jsem zaujal…Víc po sms
Kraj: Zlínský

Angelica917

56

Nehledam zazrak hledam Tebe - muze, pojd tomu naproti, za to nic nedame, treba na den na lyze?

Alicia386

31

Kuk, tady Bely, žiju na menším městě, kde jsou asi už všichni zadaní, mají děti a jen já jsem zůstala sama. Hledám muže, co by rád veselou holku, co má ráda kolo, brusle, má ráda zvířata a prostě přírodu jako celek
Kraj: Královéhradecký

Lana473

43

Ráda bych našla muže, který bude hodný, klidný, se smyslem pro humor, do pohody i nepohody. Raději nekuřák. Jsem úplně normální ženská, která se chce ještě smát a žít. Zn. Důvěra je základ.
Kraj: Karlovarský